Omega 3 test

Test je vetzuurbalans met de omega-3 ratio test

Met behulp van een eenvoudige thuisbloedtest krijg je snel een antwoord op je omega-6 en omega-3-verhouding. Vervolgens vindt je na 15 – 20 werkdagen de uitslag op omegaratiotest.com.

Omega-6 / Omega-3-Verhouding

De analyse meet de hoeveelheid omega-6- en omega-3-vetzuren in uw rode bloedcellen. De meest voorkomende omega-3 vetzuren zijn eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Het deel van deze twee soorten vetzuren van alle vetzuren in de rode bloedcellen noemen we uitgedrukt in percentage de omega-3-index.

De omega-3-index is een goede manier om te meten of je genoeg omega-3 vetzuren binnenkrijgt via je normale dieet. Een omega-3 index die lager is dan 4 wijst op een hoger risico op hart- en vaatziekten en de verhouding tussen de omega-6 en omega-3 vetzuren in je celmembranen biedt informatie over de toestand om optimaal te functioneren.

Belangrijk om te onthouden

Wanneer je EQ Omega-3-verhouding wordt getest, zijn er een paar dingen die je moet weten. Omdat de uitslag van de test vertrouwelijk is en geanalyseerd wordt door Vitas AS, een onafhankelijk particulier laboratorium dat alle analyses en rapporten onafhankelijk uitvoert, daarom is het belangrijk dat je je unieke ID-nummer goed bewaart.Dit nummer vindt je in de testkit zit.  Zonder je ID-nummer kan Vitas AS je niet de uitslag van je test geven.

Maak een  foto van je ID-nummer voor het geval je het kaartje kwijtraakt. Volg de gebruiksaanwijzing van je testkit zorgvuldig op over hoe je de bloedtest uitvoert.

  •  Bekijk de uitslag op omegaratiotest.com.

Zo controleer je de uitslag

Op de website omegaratiotest.com kun je de uitslag eenvoudig inzien en meer lezen over hoe je je resultaat moet interpreteren. 

Uw uitslag

Kunnen we samen bespreken.

€ 125,- 

Bestel nu