Nordic Energy Booster

NORDIC ENERGY BOOSTER

Een uitstekend vitaminecomplex dat u nodig hebt om een actief en een langer leven te leiden

Energie voor optimale prestaties, elke dag weer!

Wist u dat 50% van de Europese bevolking een tekort heeft aan een van de ingrediënten van Nordic Energy Booster? Deze tekorten zorgen voor een gebrek aan energie en een lagere levenskwaliteit. Daarom werk Nos-Salú met een uniek product dat geschikt is voor iedereen die meer energie wil hebben, zijn lichaam goed wil laten functioneren en die lichamelijk en geestelijk gezond wil blijven. Dit complex biedt alles wat u nodig hebt om een actief en een langer leven te leiden.

Nordic Energy Booster biedt een samenstelling van wateroplosbare ingrediënten die een hoge opname verzekeren. Dit supplement bevat een mix van actieve vitaminen en mineralen, waaronder vitamine C, magnesium, zinken vitamine-B-complex. Laten we ze een voor een bekijken.

Vitamine C

Vitamine C, ook bekend als L-ascorbinezuur, is een wateroplosbare vitamine die van nature in enkele voedingsmiddelen voorkomt. Mensen kunnen zelf geen vitamine C maken, dus is het een belangrijk onderdeel van onze voeding. Vitamine C maakt energie in het lichaam aan en draagt bij aan een sterk immuunsysteem, met name tijdens en na intense lichamelijke inspanning. Vitamine C beschermt delen van cellen tegen schade door oxidatie en helpt bij de vorming van collageen. Deze vitamine speelt een essentiële rol bij de normale werking van botten, tanden, kraakbeen, tandvlees, huid en bloedvaten.

Voor Nordic Energy Booster maken we gebruik van gepatenteerde veresterde vitamine C met een langere halfwaardetijd dan andere vormen van vitamine C. Daardoor heeft deze vorm een langduriger effect en beschermt hij ons organisme langer dan ander vormen van vitamine-C-moleculen.

Magnesium

Naast koper, jodium en selenium is magnesium een van de essentiële macromineralen in Nordic Energy Booster die we dagelijks nodig hebben. Door voldoende van dit mineraal binnen te krijgen kunnen chronische aandoeningen mede worden voorkomen of bestreden, zoals Alzheimer, diabetes type 2, hartaandoeningen en migraine. Deze component vermindert vermoeidheid en uitputting, houdt de normale spierwerking in stand en draagt bij aan het behoud van de normale psychologische gesteldheid. Verminderde eetlust, vermoeidheid, zwakheid, spierkramp, slechte coördinatie kunnen wijzen op een tekort aan magnesium.

Zink

Zink speelt een rol in veel aspecten van het celmetabolisme. Het is onmisbaar voor de werking van het immuunsysteem, eiwitsynthese, wondgenezing, DNA-synthese en celdeling. Zink draagt bij aan de normale groei en ontwikkeling tijdens zwangerschap, de kindertijd, adolescentie (periode tussen kindertijd en volwassenheid) en is essentieel voor een goede reukzin en een goed smaakvermogen. Zink hebben we dagelijks nodig om in stabiele conditie te blijven. Het lichaam heeft hiervoor immers geen speciaal opslagmechanisme. Een tekort aan zink wordt gekenmerkt door achterblijvende groei, verminderde eetlust en onvoldoende werking van het immuunsysteem.

Vitamine B complex: B1, B2, B3, B5, B6, B12

B-vitaminen zijn essentiële bouwstenen voor een gezond lichaam. Ze zijn allemaal in water oplosbaar en kunnen niet in het lichaam worden opgeslagen, met uitzondering van vitamine B12. Dat is dan ook de reden dat ze dagelijks in onze voeding aanwezig moeten zijn. Vanwege een slecht eetpatroon en slechte vertering krijgen we gedurende ons leven meestal onvoldoende vitamine B binnen. Zaken als stress, medicatie, een teveel aan koffie of alcohol, suiker en geraffineerde koolhydraten zorgen ook voor een tekort aan vitamine B, waardoor uw lichaam er meer behoefte aan heeft. Ook atleten en kinderen hebben een grotere behoefte aan vitamine B en de behoefte is ook groter als u veel stress hebt, u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Op basis van goedgekeurde EFSA-claims dragen vitamine B1 (thiamine), B2 (riboflavine), B3 (niacine) en B6 (pyridoxine) bij aan het normale energieproducerende metabolisme. B2, B5 (pantotheenzuur), B6 en B12 (cobalamine) verminderen vermoeidheid en uitputting. Daarnaast dragen B1 en B2 bij aan een normale werking van het immuunsysteem. B1 ondersteunt daarnaast een goede werking van het hart. Vitamine B6 draagt net als B12 bij aan normale neurologische en psychologische processen. Riboflavine, ook bekend als B2, is de vitamine met het breedste spectrum van gezondheidsvoordelen. Vitamine B2 houdt het normale metabolisme van ijzer in het lichaam in stand, evenals het normale gezichtsvermogen, een gezonde huid en slijmvliezen.

Symptomen van een tekort aan vitamine B zijn onder andere breekbaar haar, bloeduitstortingen, gebarsten mondhoeken, depressie, droge huid, vermoeidheid, afbrokkelende nagels, haaruitval, hoofdpijn, gewrichtspijn, verminderde eetlust, geheugenverlies, stemmingswisselingen, spierzwakheid en licht slapen.

Meer actieve ingrediënten

Nordic Energy Booster is verrijkt met een extract van blauwe en zwarte bessen. Dit mengsel van anthocyanen is rijk aan antioxidanten, waardoor het risico op schade door oxidatie afneemt. Selenium en D-biotine helpen haar en nagels sterk te houden. Naast andere actieve componenten zorgen koper en foliumzuur ook voor minder vermoeidheid en uitputting. Jodium zorgt voor normale cognitieve ontwikkeling, en de combinatie van foliumzuur en D-biotine draagt bij aan het behoud van de normale psychologische gesteldheid. Tot slot houdt chroom de normale glucoseniveaus van het bloed in stand.

Prijs vanaf €36,- p.m
Dat is €1,20 per dag

Lees meer

Bestel nu